Home Contact Email Gastenboek Online winkel
Uw besparing en zorg voor het mileu begint hier!
Plafond
IR-Verwarming
Wand
IR-Verwarming
Wand
ECO-Verwarming
Vloer
Verwarming
warmtepomp
Boiler
Bekijk de
Showroom


 


 ----------  Let op!   Ecoheating is overgenomen door eco-technology.nl  bestel uw elektrische verwarming daar !

 

 

 

 

 

 

 

 

Elektrische verwarming ECO Verwarming informatie of bestellen? klik dan op de menuknop online winkel.


 

Elektrische verwarming ECO Verwarming: Design en energiezuinigheid gaan samen!

De energiezuinige elektrische ECO Verwarmingspanelen zijn gemaakt van temperatuurbestendige onbrandbare en milieuvriendelijk materiaal met een speciaal ontwikkeld energiezuinig elektronisch warmtepomp systeem. Dit elektronisch warmtepomp systeem is door ons bedrijf ontwikkeld en is nu al een aantal jaren in gebruik. Het elektronisch warmtepomp systeem werkt volledig elektronisch met een speciaal aangebrachte laag met een belangrijke werking voor het hele energiezuinige proces. In samenwerking met de computergestuurde micro elektronica in het paneel is er een energiezuinig en duurzaam verwarmingspaneel ontstaan.De nadelen van normale warmtepomp systemen zoals een grote buitenunit of boorgaten in de grond en koelgas met pomp zijn er met ons systeem niet. Het hele elektronische warmtepompsysteem en alle elektronica zit in het dunne paneel verwerkt dankzij de micro elektronica techniek. Hierdoor zijn onze panelen zo zuinig en duurzaam. Ons elektronisch warmtepomp systeem is alleen te gebruiken voor verwarming, koeling is nog niet mogelijk. De fabricage gebeurt in Nederland om de kwaliteit te waarborgen, en we produceren op een ECO vriendelijke manier. Milieu en energiezuinigheid zijn bij ons belangrijke punten in het productieproces.De verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in prachtige design uitvoeringen en in 2 standaard maten. Andere maten zijn bij aantallen vanaf 25 stuks op bestelling leverbaar. Alle typen maken gebruik van een bedrade wandthermostaat. Hiermee kunt u elke ruimte apart in temperatuur instellen en zijn de panelen nog energiezuiniger. U krijgt op de panelen 2 jaar uitgebreide garantie en op de thermostaten 2 jaar garantie.De verwarmingspanelen zijn volkomen vlak aan de voorkant, zonder logo opdruk en in elke gewenste kleur te beschilderen. De bevestiging gebeurt met prachtige afstandsbussen in rvs . De verwarmingspanelen zijn luchtdicht, vochtbestendig en geheel waterdicht en maken geen gebruik van een ventilator waardoor ze prima te gebruiken zijn voor mensen die gevoelig zijn voor stof en huisstofmijt. Hierdoor zijn ze helemaal stil en voldoen ruimschoots aan alle eco normen en veiligheidseisen. Over de Eco Verwarming kunt u dan ook gewoon kleding ,handdoeken en theedoeken hangen zonder brandgevaar. De eco verwarmingspanelen zijn volkomen waterdicht en kunnnen ook in vochtige ruimten gebruikt worden.

 

Geen onderhoud nodig
Geen bewegende delen
Omgevingslucht droogt niet uit
Veilig voor kinderen en huisdieren
Alle elektronica is luchtdicht ingegoten
Lage oppervlakte temperatuur (70-75C)
Geen open vuur (waakvlam en gasverbranding)
De ECO Verwarmingspanelen worden regelmatig uitvoerig getest en zijn goedgekeurd voor de EU en voldoen ruimschoots aan de CE/ROHS eisen.
ECO elektrische verwarmingspanelen zijn leverbaar in twee uitvoeringen. Bewezen is dat daarmee alle verwarmingswensen kunnen worden vervuld.
Normaal is alles uit voorraad leverbaar. Elke andere maat zijn vanaf 25 stuks leverbaar.

 


Onze ECO verwarmingspanelen zijn het alternatief voor elektrische verwarming, elektrische bijverwarming, verwarming voor badkamers, verwarming voor schuren, serres en aanbouwen.
Alle prijzen zijn inclusief. Aktie prijzen zijn alleen geldig zolang ze op deze website staan.

 

 


In deze vergelijking is uitgegaan van het nederlands klimaat en een standaard woonkamer met een goede isolatiewaarde. Een optimaal geisoleerde ruimte is volgens de nieuwbouweisen van het bouwbesluit bijvoorbeeld:
Een stenen spouwmuur met een minimale isolatie van 2,5 rc en HR++ dubbele beglazing. Een goed geisoleerd plafond van maximaal 2,5 meter hoog en een goed geisoleerde vloer. Er wordt uitgegaan van normale ramen (een serre voldoet hier dus niet aan).

Energiebesparing met ECO Verwarming t.o.v. Elektrische verwarming / Voor een woonkamer van 30m2 bij 8 uur gebruik per dag
Verbruik normale elektrische verwarming Verbruik met onze ECO verwarming Besparing met ECO verwarming
9 kw/uur per uur (kosten €2,25) 1.2 kw/uur per uur (kosten €0,30) Uw besparing per uur 7.8 kw/uur (besparing €1,95)
72 kw/uur per dag (kosten €18,-) 9.6 kw/uur per dag (kosten €2,40) Uw besparing per dag 62.4 kw/uur (besparing €15,60)
1656 kw/uur per maand (kosten €414,-) 220 kw/uur per maand (kosten €55,20) Uw besparing per maand 1436 kw/uur (besparing €358.80)
 
Energiebesparing met ECO Verwarming t.o.v. CV verwarming / Voor een woonkamer van 30m2 bij 8 uur gebruik per dag
Verbruik CV verwarming Verbruik met onze ECO verwarming Besparing met ECO verwarming
6.5 kw/uur per uur (kosten €0.44) 1.2 kw/uur per uur (kosten €0,30) Uw besparing per uur 5.2 kw/uur (besparing €0.14)
52 kw/uur per dag (kosten €3.52) 9.6 kw/uur per dag (kosten €2,40) Uw besparing per dag 42.4 kw/uur (besparing €1.12)
1196 kw/uur per maand (kosten €80.96) 220 kw/uur per maand (kosten €55,20) Uw besparing per maand 967 kw/uur (besparing €25.76)

Kiest u ook voor besparing?
 

 

 


Hoe werkt een paneel en waardoor zijn ze zo effectief?

Andere verwarmingssystemen maken vaak gebruik van ventilatoren, met storend geluid en vooral stof verplaatsing als ongewilde “bijproducten”.
ECO Panelen veroorzaken een rustige, natuurlijke circulatie van warme lucht in een ruimte. Zonder storende bijgeluiden, daardoor zeer geschikt voor slaapkamers, dierenverblijven enz. De panelen worden strak tegen de wand met afstandsbussen gemonteerd, waardoor er een dunne luchtlaag ontstaat tussen de wand en de warme achterzijde van het paneel. De verwarmde lucht stijgt op en koudere lucht wordt van onderen aangezogen.
Is een paneel veilig voor kinderen/huisdieren?
Een Eco verwarmingspaneel heeft een volledig vlakke oppervlakte, zonder uit stekende of bewegende delen. Het werkt met een betrekkelijk lage en veilige oppervlakte temperatuur van rond de 70 graden. Dat zorgt ervoor dat, hoewel het paneel heet aanvoelt bij aanraking, er toch geen gevaar bestaat voor verbranding van de huid. Ouders met kleine kinderen en eigenaren van huisdieren geeft dat een veilig gevoel. Let op met heel jonge kinderen bij wie de terugtrek-reflex nog niet voldoende is ontwikkeld. Langduriger aanraking kan dan verwonding veroorzaken. Hierdoor is de veiligheid in elke toepassing gegarandeerd

Bij veel andere verwarmingselementen bestaat gevaar voor brand zodra papier, kleding en dergelijke ermee in aanraking komt. Bij de ECO verwarmingspanelen is dit geen geval.
Draagt een Eco verwarmingspaneel bij aan een gezond leefklimaat?
Bij gebruik van de vlakke ECO Verwarmingspanelen zal er geen opeenhoping van stofdeeltjes ontstaan. Een rustige, natuurlijke luchtcirculatie volstaat. Met ECO panelen zullen er in de ruimte geen stofwervelingen ontstaan. Het elektronisch warmtepompsysteem voorkomt verder dat de lucht in de ruimte uitdroogt.

Andere verwarmingssystemen (vooral ventilatorkacheltjes) veroorzaken vaak een opeenhoping van stofdeeltjes en haren, waar mensen met astma en allergische aandoeningen veel hinder van ondervinden, zonder zich bewust te zijn van de veroorzaker ervan. Als een ventilatorkacheltje wordt aangezet, wordt deze bron van besmetting door de ruimte verspreid.
Hoe wordt een paneel geinstalleerd?
Met de prachtige afstandsbussen in RVS en het meegeleverde bevestigingsmateriaal kan een paneel in minder dan 10 minuten door elke doe-het-zelver aan de wand worden gemonteerd. Kunt u zelf nuet instaleren of wilt u het uitbesteden elk klus bedrijf en elektricien kan dit snel uitvoeren. Volg de montage voorschriften die zijn bijgesloten. Er hoeven geen nieuwe leidingen te worden getrokken; het paneel wordt direct aangesloten op een normaal stopcontact.
Wat is de beste plaats voor een paneel?
Een ECO verwarmingspaneel functioneert altijd maar levert het beste resultaat als het tegen de wand wordt gemonteerd op ongeveer 15 cm vanaf de vloer en niet te dicht bij een deur.
Hoe betrouwbaar zijn de panelen?
ECO verwarmingspanelen zijn ervoor ontwikkeld om voortdurend ingeschakeld te zijn. Het energiezuinige warmtepomp systeem is ingekapseld binnen in het paneel en komt niet in contact met de lucht. Mede ook door de vlakke oppervlakte is er geen stofafzetting op het element, dus geen kans op doorbranden. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd.
ECO panelen kennen geen bewegende delen, en zijn dus storingsvrij.Hoe hoog zijn de plaatsingskosten van de panelen?
De totale kosten van een ECO Verwarmingssysteem bestaan uit de aankoop van de apparatuur en de zeer lage plaatsingskosten.

Installatiekosten van de ECO panelen zijn in feite nihil, elke doe-het-zelver kan deze verwarmingspanelen in minder dan 10 minuten zelf plaatsen. Alle bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Er hoeven geen extra leidingen getrokken te worden, omdat zij direct kunnen worden aangesloten op een normaal bestaand stopcontact.

Omdat de panelen geen bewegende delen hebben, hoeft er geen rekening met onderhoudskosten te worden gehouden.
Geen van de bestaande systemen kan op deze punten concurreren met onze energiezuinige verwarmingspanelen.
Wat betekent deze wijze van verwarmen voor het milieu?
Verwarming met gebruikmaking van elektriciteit is de minst belastende vorm van verwarming. Er komen ter plaatse geen schadelijke stoffen in het milieu, zoals dat het geval is bij gas- of olieverwarming. Ook zijn de transportverliezen van 20%-40% zoals deze bij gaswinning er zijn door verdamping en dergelijke er niet.
Wat betekent de winst van een paneel voor bijvoorbeeld bedrijven?
Dit geeft een behoorlijke besparing op de installatie en onderhoudskosten in vergeliiking met gas en andere elektrische verwarming. Ook zal het energieverbruik een stuk lager uitvallen zoals uit bovenstaande vergelijking blijft. De ECO panelen nemen veel minder ruimte in. Ze zijn standaard uitgevoerd in design uitvoering met rvs look afstandshouders en mooie afdekdoppen. Elke ruimte kan voorzien worden van temperatuurregeling voor een goed beheersbaar binnenklimaat. Als de stroomvoorziening met zonnepanelen plaats vindt kunnen we bij grotere aantallen ook 12 of 24 volt uitvoeringen leveren. Met de aanschaf van een ECO Verwarmingspaneel werkt u mee aan een goede ECO productie en het tegengaan van het broeikaseffect. De productie vindt plaats in Nederland en Duitsland en wordt niet uitbesteed aan lageloon landen zoals China en Afrika waar het vaak slecht gesteld is met arbeidsvoorwaarden, loonbetaling en kwaliteit.
Toepassingsmogelijkheden
Onder bijna alle omstandigheden is een ECO verwarmingspaneel de ideale, zeer zuinige verwarming. Als men een paneel in een badkamer plaatst, moet het boven schouderhoogte worden gemonteerd aan de wand en buiten bereik van personen in douche of bad, verder rekening houdend met de voorschriften voor plaatsing en gebruik van elektrische apparaten in natte ruimten.

Toepassingsmogelijkheden te over:

 

Slaapkamer
Kinderkamer
Entreehal
Eetkamer
Studeerkamer
Werkkamer
Hobbyruimte
Broeikas
Serre
Garage
(sta) caravan
Vakantiehuis
Voillere
Bejaardenwoning
 Hotelkamer
 Restaurant
 Kantoor
 Archiefruimte
 Wachtkamer
 Creche
 Klaslokaal
 Pension
 Werkplaats
 Studentenverblijf
 Opslagruimte
 Bungalowpark
 Ziekenzaal
 Fabriekshal
 


En verder in elke ruimte waarvoor een verwarmingsoplossing wordt gezocht.

 


Waar kan ik de panelen kopen en/of laten installeren?
Bestelling is alleen mogelijk via deze site . Klikt u hierboven op de knop online winkel om te bestellen. Wij zijn de officiele fabrikant van deze panelen. U kunt vragen stellen via ons emailformulier zie de menuknop bovenaan de pagina. Wij leveren en adviseren ook aan (bouw)bedrijven en dergelijke vraag naar de voorwaarden en de inkoopkortingen. Let op! voor eventuele namaakpanelen deze gebruiken geen elektronisch warmtepomp sysyteem en voldoen niet aan onze veiligheids en kwaliteitseisen. Ook zijn deze niet zo zuinig als ze doen geloven. Onze ECO Verwarmingspanelen zijn de enigste panelen die hier wel aan voldoen. Heeft u hulp of advies nodig? neem even contact met ons op.